Bedøvelse

Vi prioriterer smertefri behandling og tilbyder således foruden almindelig bedøvelse også computerbedøvelse. Computerbedøvelse gør os i stand til at bedøve tænder enkeltvis og smertefrit. Computerbedøvelse virker ved at injicere bedøvelsen så nænsomt at tandkødet, når at tilpasse sig. Dette sikrer, at det ikke spænder, eller gør ondt, når bedøvelsen lægges.

Panoramarøntgen

I klinikken har vi mulighed for at tage panoramarøntgen, hvilket giver øget overblik over tændsættet, kæberne, kæbeleddene og bihulerne. Panoramarøntgen kan være nødvendige til planlægning af visdomtandsfjernelser, isættelse af implantater, visse rodspidsamputationer, kæbeledslidelser og større behandlingsplaner.

Intraoralt kamera
Tilknyttet vores tandlægestole er et intraoralt kamera, som er et digitalt mini kamera, der gør det muligt, at fotografere inde I munden og vise billederne direkte på en tandlægestolens skærm.

Røntgen

Vores klinik var blandt de første i Danmark, som fik digitalt røntgen og vi fortsætter med at følge udviklingen. Digitalt røntgen sikrer lavere dosis stråling og hurtigere fremkaldelse. De almindelige røntgenoptagelser tages direkte i tandlægestolen og resultatet kan straks ses på stolens skærm.
De almindelige røntgenoptagelser bruges til at vurdere caries, knogleniveau og andre forandringer i knoglen omkring tænder.