Bedøvelse

Hjem / Behandlinger / Bedøvelse

Computerbedøvelse

Hos os har vi en særlig computerstyret lokalbedøvelse, der sikrer at vi kan bedøve smertefrit.

Denne teknik sikrer at selve bedøvelsesvæsken kan ligges meget langsomt og helt lokalt ud for pågældende tand. Herved undgår vores patienter både at det gør ondt når bedøvelsen lægges og at vi kan bruge mindre væske, så bedøvelsen varer kortere tid bagefter.

Med mindre du skal have lavet et større indgreb, der kræver en større bedøvelse, vælger vi denne bedøvelsesform.

Har du spørgsmål til denne step-by-step metode, så spørg os endelig.

Vi prioriterer smertefri behandling og tilbyder således foruden almindelig bedøvelse også computerbedøvelse. Computerbedøvelse gør os i stand til at bedøve tænder enkeltvis og smertefrit. Computerbedøvelse virker ved at injicere bedøvelsen så nænsomt at tandkødet, når at tilpasse sig. Dette sikrer, at det ikke spænder, eller gør ondt, når bedøvelsen lægges.

Panoramarøntgen

I klinikken har vi mulighed for at tage panoramarøntgen, hvilket giver øget overblik over tændsættet, kæberne, kæbeleddene og bihulerne. Panoramarøntgen kan være nødvendige til planlægning af visdomtandsfjernelser, isættelse af implantater, visse rodspidsamputationer, kæbeledslidelser og større behandlingsplaner.

Intraoralt kamera

Tilknyttet vores tandlægestole er et intraoralt kamera, som er et digitalt mini kamera, der gør det muligt, at fotografere inde I munden og vise billederne direkte på en tandlægestolens skærm.